KREATIVITET BLANDET
MED SUND FORNUFT

Tro kan flytte bjerge, men hvis du vil flytte holdninger eller varer, skal der grundigt forarbejde til. Omvendt er der heller ingen grund til at gøre tingene mere komplicerede, end de er. Det ligger dybt i vores DNA, at kreative løsninger indeholder en god portion sund fornuft.

Vi sammensætter forskellige teams, der i erfaring og kompetence matcher kunde og opgave. Vores engagerede og kompetente eksperter arbejder tæt sammen omkring ydelserne: Analyse, strategi, koncept, kreativitet, online, sociale medier, eksekvering og projektledelse.

Strategi

Alle succesfulde kampagner begynder med resultatet – eller sagt med andre ord; For at vælge den rigtige vej skal du kende din destination. Derfor er det resultat, du ønsker, altid udgangspunktet for os. Den gode idé kan blive til så meget mere, når forarbejdet er gjort rigtigt. Det unikke ligger ofte i detaljen. Som prikken over i’et kan den vokse sig stor og effektfuld.

Analyse og koncept

Den specifikke målsætning bruger vi til at kortlægge udfordringer og muligheder og, i sidste ende, skabe de rigtige løsninger. Når det handler om dit område, dit produkt og dine behov, er det dig, der er eksperten. Vores opgaver er at omsætte denne viden til effektiv markedsføring. Kun ved at leve sig ordentligt ind i målgruppens verden kan man holde den kreative proces på sporet og skabe resultater.

Online

Vi brænder for at skabe digitale løsninger med design og brugeroplevelse i højsædet. Vi løfter budskaber, produkter og services ud på digitale platforme, hvor de bliver taget seriøst. For os handler det om at ramme de rigtige mennesker på den rigtige måde, og derfor laver vi kun unikke løsninger, der er skræddersyet til kundernes ønsker og behov.

Eksekvering

En god idé og et flot design har ingen effekt, før de når ud til målgruppen. Derfor er selve eksekveringen af kampagnen en mindst lige så vigtig del af løsningen. Vi har derfor denne kompetence i huset i form af rentegning og produktion.

Kreative og nysgerrige

Vi er en god blanding af analoge og digitale kompetencer, og du skal forvente kvalificeret modspil. Vi er imødekommende og venlige. Men du skal ikke lade dig snyde af vores navn. Kindly er skarp kommunikation og gode ideer. Og vi er ambitiøse – både på dine og egne vegne. Vi er ærlige og punktlige. Vi har en realistisk tilgang til branchen og vil også gerne kunne se dig i øjnene, efter du har modtaget din faktura.

En del af Clausen Gruppen

Vi er en del af Clausen Gruppen, en koncern, der udover ejerskabet i Kindly også ejer Clausen Grafisk, der er et full-service trykkeri. Det giver en god synergi, når vi har behov for at trække på et trykkeri, at vi har en fælles ejer, hvilket også kan komme dig til gavn.