Kindly søger en kontaktchef til København

Vil du være med til at skabe interaktioner mellem vores kunder, og deres kunder?
Hos Kindly leder vi efter en kontaktchef, som har lyst til at arbejde med personlige brandoplevelser – både online og offline. Vi brænder for at skabe relationer, og har derfor kaldt os selv for et Interaction Agency.

Som person forstår du vigtigheden af at spille på et hold. Du er tillidsvækkende, troværdig og tager hjertet med på arbejde. Du kan indgå i et team hvor man vil hinanden, og kan bidrage til at udvikle kompetencer – både hos dig selv, og hos andre i teamet. Du har styr på processerne, har strategisk forståelse og kan omsætte indsigter og research til værdiskabende løsninger. Du kan sætte dig ind i kundernes strategi, og dermed være rådgiver og sparringspartner ift. at skabe mest mulig værdi for kundernes marketingbudgetter.

Som Kontaktchef skal du sikre at Kindly skaber vækst, og øger kendskabet for vores kunder og deres brands. Du skal levere løsninger der skaber resultater og giver glade kunder.

Du sikre at de løsninger vi leverer, er kreativt i tråd med kundernes overordnede strategi, mål og brands.

Faglighed & forretningsforståelse
Hos Kindly har vi passion for markedsføring. Vi brænder for de handlende idéer og nye veje til succesen.

Engagement
Vi er stolte af at være en del af Kindly, og brænder for vores ydelser og produkter. Verden er ikke sort-hvid, og skal ses derefter, vi følger med begejstring en branche hvor der hele tiden åbner sig nye muligheder. Vi sætter en ære i en tæt relation med vores kunder, og gør os umage for at forstå hvor de kommer fra. Vi bruger meget tid på at sætte os ind i kundernes baggrund og udfordringer, kun sådan kan vi sammen nå nye mål og skabe mest mulig værdi, for alle parter.

Team Spirit
Vi er en broget forsamling af unikke personligheder, som trods store forskelligheder alle sætter fællesskabet højest. Vi løfter i flok, og tager ansvar for at skabe de bedst mulige løsninger.

Kontaktchefen er i det daglige det naturlige link, mellem bureauets kunder og bureauets projektteams. Kontaktchefen skal derfor med sin viden om kunden, og indsigter i markedet, bidrage til en positiv proces omkring opgaveløsningen.

Kontaktchefen er ansvarlig for udarbejdelse af briefs til projektteamet, evt. i samarbejde med projektlederen, for at sikre optimal opgaveløsning i samarbejde med bureauets øvrige kompetencer.

Arbejdsområder:

 • Fastsætte overordnede salgsmålsætninger for Kindly København, i samarbejde med direktionen
 • Fokuseret indsats for at skabe en positiv økonomisk udvikling
 • Kunde- og omsætningsansvarlig
 • Udvikling og vedligeholdelse af positive relationer med eksisterende kunder
 • Budgettering af projekter/opgaver inden opstart
 • Udvælge og bearbejde nye potentielle kunder
 • Afholdelse af salgsmøder med eksisterende samt nye kunder
 • Deltage i ugentlige status- og planlægningsmøder for bureauet
 • Udvikle oplæg, indsigter og strategiske skriv
 • Bidrage til udvikling af koncepter og kampagner for nuværende kunder
 • Generel sparring og vidensdeling med bureauets ansatte
 • Understøtte og videreudvikle bureauets kultur

Send din korte ansøgning med beskrivelse af din motivation og tanker om dit bidrag til Kindly – inkl. dit CV til Bureaudirektør Dorte Helene Dam (dorte.helene@kindly.dk) senest d. 10/7. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!