Træets struktur på tryk

Spekva logo
Kunde

SPEKVA A/S

Målsætning

Løft og fremhæv brandets kvalitetsegenskaber i salgsmaterialer.

Kompetencer

Design

Kvalitet og håndværk gengivet på tryk

Spekva ønskede et inspirationskatalog, som fremhævede håndværket og produkternes kvalitetsegenskaber frem for et klassisk produktkatalog. Inspirationskataloget skulle fungere som salgsmateriale for Spekva.

Afsæt for opgaven var eksisterende designguideline, som dog ikke rummede guide til et inspirationskatalog samt eksisterende billedmateriale. Det endelige udtryk er enkelt og rent med masser af white space, store billeder og grafiske flader i neutrale farver for fremhævelse af kvalitetsfortællinger.

Brædder

Prægning fremhæver træets struktur

Hos Spekva så de et omslag for sig i træ. På en eller anden måde. Det var op til os at finde en løsning på det. Vi brugte et billede af en Spekva bordplade, billedbehandlede det, trak det fra hinanden og lavede prægeformen.
Det resulterede i en smuk visuel og taktil oplevelse af et omslag i træ.

Opslag i Spekva katalog
Opslag fra Spekva katalog
Bordplade fra Spekva
Opslag i Spekva katalog på bordplade
Spekva opslag i hånd

”Vi havde på forhånd mange ideer og tanker om, hvordan vores nye brandkatalog skulle være. Kindly formåede, med materialeindsigt og høj kreativ standard, at få samlet flyvske ideer og ønsker til en endelig udformning, der både understøtter SPEKVAs brandposition og samtidig skaber Wauw-oplevelser, hver gang vi udleverer et eksemplar.

Når læseren bare sidder stille og mærker på kataloget – og drømmer hen, så ved vi, at vi har nået, hvad vi drømte om: en oplevelse fra første side. Og det fangede Kindly”.

Gert RasmussenAdm. Direktør, SPEKVA

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så opdaterer vi dig, når vi synes der er noget, der er så spændende, at du bare ikke må gå glip af det. Vi lover, at vi ikke kommer til at fylde din indbakke.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.