Restaurant No.61

61 licks vinder bogpris

Denne case omfatter:
Print

Baggrund

Indehaveren af Restaurant No.61 i Odense, Martin Pilsmark, havde i flere år gået og drømt om at lave en bog om sin store passion; maden og restauranten. Derfor besluttede han sig for at udgive en bog med 61 af sine yndlingsretter inkl. en beskrivende inspirationstur til Provence, hvor hans passion for maden udsprang.

Bogprojektet blev for alvor kickstartet, da fotograf Claes Bech-Poulsen lavede en serie billeder i restauranten, som Martin var meget begejstret for. Teksterne er skrevet af Casper Harboe i samarbejde med Restaurant No.61.

Proces

Hos Kindly har vi stor erfaring med design og produktion af bøger, og har ved flere lejligheder arbejdet sammen med Claes Bech-Poulsen om forskellige bogproduktioner.

Det gjorde sig igen gældende i denne forbindelse, hvor bogen blev designet, layoutet, rentegnet og billedbehandlet hos Kindly i Odense, i tæt samarbejde med Claes Bech Poulsen – og senere trykt hos Clausen Grafisk.

Verdens bedste kogebog

Vores arbejde bar hurtigt frugt, da bogen kort efter sin udgivelse blev kåret til Danmarks bedste kogebogsudgivelse i 2014.
Efterfølgende gik 61 Licks videre til Gourmand World Cookbook Awards i Beijing og vandt titlen Worlds Best Chef Cookbook 2014.

case-61licks-galleri01

case-61licks-galleri02

 

 

Hvad synes du om denne case?