Grafisk identitet
Kvalitet, kreativitet og det gode liv

Brandt Klædefabrik logo
Kunde

Brandts Klædefabrik

Målsætning

Brande og øge opmærksomheden til området med differentierende kommunikation

Kompetencer

Brand brief, visuel identitet, opdatering af logodesign, illustration

Byen i byen

Brandts Klædefabrik er et helt unikt område i Odense. Her finder du kulturinstitutioner, specialbutikker, restauranter og cafeer i de gamle historiske bygninger, som engang var en driftig klædefabrik. Området har ikke tidligere haft sin egen identitet, men har i stedet markedsført enkeltstående events. Ved at tildele området en unik identitet, styrker vi opmærksomheden på og tilhørsforholdet til området, og skaber en genkendelig ramme for stedets markedsføring.

Brandts Klædefabrik er alle de oplevelser og stemninger der finder sted mellem de historiske mure. Identiteten er derfor opbygget som en collage af lag, som dels iscenesætter de ikoniske bygninger og dels de oplevelser der knytter sig til at være i området. Et af lagene i collagen er en garnsnor, som refererer til snoren der blev brugt på de store væve i klædefabrikken. Den grafiske snor er også historiefortæller, og bidrager til at sætte scenen for, at Brandts Klædefabrik fremstår fuld af liv og stemning, og som et ­attraktivt sted at besøge.

Kampagne – Outdoor og annoncer

Optimering af logo og designguide

SoMe illustrationer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så opdaterer vi dig, når vi synes der er noget, der er så spændende, at du bare ikke må gå glip af det. Vi lover, at vi ikke kommer til at fylde din indbakke.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.