Fem veje til federe Facebook

Lev i nuet med Facebook Live

Det har længe været bredt kendt, at video content er vejen frem, hvis man vil engagere sine følgere. Facebook har taget skridtet videre med lanceringen af Facebook Live.

Canvas Ads tager annonceringen til nye højder

Facebook har lanceret Canvas Ads i et kvalificeret forsøg på at forfine annonceformatet til mobilbrugere. Og det er et format, du bør tænke ind i din online kommunikation.

3 ting Zuckerberg lærte os om fremtiden

Mark Zuckerberg løftede for nylig sløret for fremtiden – og den vil indeholde meget mere Facebook, kunstig realitet og intelligens; gerne i real-time og i 360-graders format.

Danskerne er digitale frontløbere – udnyt det dog!

Sociale medier har aldrig været bedre

Fordele ved sociale medier: Rygterne om de sociale mediers død som en del af virksomheders kommunikationspallette er stærkt overdrevne.

Den 21. April får din forretning tæsk…

Du er langt bedre stillet end du tror

Hvordan sælger vi via Facebook?

Enkelte virksomheder har tøvet med at tage skridtet og afsætte ressourcer til en Facebook tilstedeværelse. Man har simpelthen ikke troet på, at forretningen kunne blomstre via det sociale medie. Hos Kindly har vi en påstand: 2015 kunne meget vel blive året, hvor man som virksomhed ikke kan komme uden om at etablere sig på Facebook.

Hjemmesiden er død – længe leve hjemmesiden

Flere digitale profiler proklamerer, at hjemmesiden synger på sidste vers, men det er en sandhed med modifikationer.

Vi hjælper eksilfynboerne

Vi har arbejdet sammen med Albani i mange år i forskellige sammenhænge, og noget af den erfaring, som vi har fået deraf, har vi brugt i år i en julekampagne.